Abádszalókiak napja az Ökocentrumban
2013. március 25. írta: Sz.Tünde

Abádszalókiak napja az Ökocentrumban

Abádszalók napja a Tisza-tavi Ökocentrumban

Kiss Jánosnak, a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum ügyvezető igazgatójának és Kovács Mihálynak, Abádszalók polgármesterének egyeztetését követően örömteli megállapodásról számolhatunk be.

Az együttműködésnek köszönhetően azok a leendő vendégek, akik abádszalóki állandó bejelentett lakcímmel rendelkeznek, előre kijelölt napon kedvezményesen léphetnek be az Ökocentrumba. Ez az időpont 2013. április 11. Szeretnénk, hogy minél több abádszalóki lakos és abádszalóki szállásadó jusson el kedvezményesen az Ökocentrumba, hogy egy kellemes napot töltsenek el, illetve tapasztalatból tudják ajánlani a leendő kedves vendégeinek Európa legnagyobb édesvizű akváriumrendszerét és annak szolgáltatásait. A kedvezményes napon a 18 év felettiek jelképes 800 forintért léphetnének be az Ökocentrumba, a 18 éven aluliak 500 forintért valamint a 3 év alattiak 100 forintért látogathatnák meg a létesítményt.

/forrás:szalók.hu/

ökocentrum.jpg

Aki felmegy a toronyba, 7 emelet magasságból gyönyörködhet a lenyűgöző panorámában.

panoráma az ökocentr.jpg

Az akváriumok szintjén tanúja lehet a vidra-etetésnek:DSCN0299.JPG

Vagy jót játszhat az egész család a vízi-játszótéren! :

DSCN0309.JPG

Ne hagyja ki, mert látnivalókban nincs hiány!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása