Gyermeknap Abádszalókon
2012. május 15. írta: Sz.Tünde

Gyermeknap Abádszalókon

A hagyományokhoz híven idén is, mint minden évben, megrendezésre kerül a Városi Gyermeknap.

2012. május 27-én, délután 14 órától nagy szeretettel várunk minden Abádszalókon élő, itt tanuló, vagy a hosszú hétvégére ide látogató gyermeket az abádszalóki Füzes Kemping területén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazdag szórakoztató, és kézműves programokkal, játékos vetélkedőkkel, sport-programokkal várjuk május utolsó vasárnapján az ünnepelteket, gyermekeinket!

 

A gyermeknap a világ számos országában ünnepnap. Megünneplése Törökországból ered. Magyarországon 1931-től ünneplik, 1950 óta május utolsó vasárnapján tartják.

Az ENSZ 836/IX./1954 közgyűlési javaslata alapján célja, hogy megemlékezzenek a világ gyermekeinek testvériségéről és az egymás közti megértésről, valamint a gyermekek jólléte érdekében kifejtett küzdelemről.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása