Ingyenes programok Abádszalókon
2011. február 26. írta: Sz.Tünde

Ingyenes programok Abádszalókon

 

Ismertették az abádszalóki szállásadókkal az idei év idegenforgalmi koncepcióját; a vendégfogadásban, programokban várható önkormányzati intézkedéseket. 

Kovács Mihály polgármester a meghívott szállásadóknak vázolta az önkormányzat, valamint az abádszalóki strand üzemeltetésével megbízott Avüsz Kft. elképzeléseit a part menti szórakozóközpont működéséről. Talán a legnagyobb változás, hogy az Abádszalóki Nyár rendezvénysorozat színpadi műsoraiért, a kertmozi előadásaiért, vagy a diszkóba való bejutásért nem kell külön belépőjegyet fizetni a látogatóknak, de annak is fizetnie kell egy kisebb összeget esténként is, aki csupán sétálni akar a strandon. Hétköznap 300 forint, hétvégén (pénteken és szombaton) pedig 500 forint lesz a belépőjegy az este 6 után érkezőknek. Kivétel ez alól, aki nyaralni érkezik Abádszalókra, és a városban bérel szállást. Őket ugyanis az idegenforgalmi adó megfizetése feljogosítja az ingyenes belépésre.

Az Abádszalókon szálláshellyel rendelkező Vendégek vonalkódos karszalaggal juthatnak be az esti programokra, melyet szállásadójuk bocsájt rendelkezésükre az idegenforgalmi adó megfizetése után. Mivel az ingyenes belépő IFA-hoz kötött, így a 14 év alatti, illetve 70 év feletti nyaralók nem jogosultak a karszalagra.

Az Abádszalóki Nyár a szervezők szerint színesebb lesz, mint korábban. Vasárnap, valamint a hét első felében kertmoziban nézhetik meg - az ígéretek szerint - a premier filmeket is. A hét közepe az amatőr művészeti csoportoké, a műkedvelő rock-és popzenei együtteseké lehet, míg a hét végén felpörögnek az események: országos hírű együttesek , énekesek, művészek szórakoztatják a közönséget.

A megkérdezett szállásadók örömmel fogadták a változtatásokat. Az elmúlt évek csökkenő vendégstatisztikái után  bíznak a változtatások sikerében.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása