ABÁDSZALÓKI KOLBÁSZKERÍTÉS
2012. február 13. írta: Sz.Tünde

ABÁDSZALÓKI KOLBÁSZKERÍTÉS

 

A magyar szólás-mondások kifogyhatatlan tárházából igen sok foglalkozik az ételekkel, így a kolbásszal is. Az egyik legismertebb talán a „kolbászból van a kerítés”. Ilyen "kolbászkerítésből" rengeteget láthatnak a vendégek 2012. március 10-én, Abádszalókon a Tiszator Böllérversenyen. A másik népszerű szólás a „több nap, mint kolbász”.


Idén Abádszalókon, a Tiszatoron ugyanannyi nap lesz, mint kolbász! Ez úgy lehetséges, hogy 365 méter hosszú kolbászt tölt Andorkó Antal, a Görbeházi Zsiványok böllércsapatának vállalkozó kedvű vezetője. A szakmai háttérről, az alapanyagokról, az eszközökről pedig a rendezvény főtámogatója, a Nagykun- Hús Kft., Szegedi Sándor ügyvezető irányításával gondoskodik.


Ezt mindenkinek látni kell!

 

 

(Forrás: Abádszalók város hivatalos honlapja)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása