A LILAAKÁC KISVENDÉGLŐ SPECIALITÁSA
2011. április 23. írta: Sz.Tünde

A LILAAKÁC KISVENDÉGLŐ SPECIALITÁSA

 

 

 

 

 

 

 

Kora tavasztól késő őszig szeretettel várja vendégeit az abádszalóki Lilaakác Kisvendéglő. A város központjában, a sportpálya mögött, a Blaha Lujza téren található a méltán híres, családias hangulatú étterem.

 

A több mint 100 éves, falusi kocsmaépületből átalakított vendéglőben a tradicionális magyar konyha remekei mellett helyi specialitásokat is találnak a 19 éve üzemelő vendéglő kínálatában. Szabó Péter-vendéglős és Kovács Sándor-konyhafőnök minden tavasszal szakszerűen, nagy  gonddal állítják össze az étlapot, hogy visszatérő törzsvendégeik, illetve az először vendégeskedők ízlésének megfelelő étkeket is felsorakoztassanak. Minden évben válogathatnak a kitűnő ételek mellé a magyar borvidékek legkiválóbb pincészeteinek legjobb boraiból.A vendéglő kerthelyiségét egy, az épülettel egyidős lilaakác teszi hangulatosabbá, mely általában május elején borítja virág és illatfelhőbe a teraszt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S, hogy mi az igazi specialitás?

 

A speciális szakértelem, speciális kedvesség és a valóban ízletes étkek, melyek speciálisan Önökre várnak.

Lilaakác Kisvendéglő

5241 Abádszalók

Blaha Lujza tér 3.

06 30/9031330

 

 Aktuális ajánlatok, étlap megtekinthető itt!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása